خبرگزاری فارس: فرمانده نیروی دریایی سپاه از انحصار ایران در شناورهای تندرو سخن گفت و خواستار ورود دانشگاهها به این عرصه شد.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، سردار دریادار علی فدوی در افتتاحیه دومین همایش ملی شناورهای تندرو که در دانشگاه صنعتی شریف برگزارشد، با بیان اینکه میزان توجهی که به قایقهای تندرو میشود، با آنچه میتوانست باشد، فاصله زیادی دارد، گفت: هنوز بخشهای مجهولی در علم قایقهای تندرو برای ما باقی مانده است.
فدوی به تفاوت دیدگاه نسبت به قایقهایی تندرو در داخل و خارج کشور اشاره کرد و افزود: بسیاری از کشورها در این عرصه حتی ورود هم پیدا نکردند و بعضی مانند آمریکا بعد از مدت کوتاهی از آن خارج شدند.
وی اضافه کرد: در دنیا شناور تندرویی که مسلح بوده و درحال حرکت با سرعتهای بالا توانایی شلیک داشته باشد، تنها در ایران وجود دارد.
فرمانده نیروی دریایی سپاه در همین زمینه یادآور شد: ما از زمان جنگ تاکنون توانستهایم، سرعت شناورهای خود را افزایش دهیم؛ البته این سرعت 2 برابر توانایی نیروهای دریایی دیگر است.
وی با بیان اینکه در زمینه بدنه شناورهای تندرو بهترین بدنهها را در اختیار داریم، اظهار داشت: اینها کافی نیست و بایستی در عرصههای علمی به ویژه در دانشگاهها این مساله پیگیری شود.
فدوی ادامه داد: ما در زمینه پروانه قایقهای تندرو با چند دانشگاه همکاری داشتیم که اکنون به نتایج مطلوبی نرسیدهایم.
فرمانده نیروی دریایی سپاه با بیان اینکه در هیچ کجای دنیا قایقهای تندروی زیر 15 و 20 متر که قابلیت پرتاب موشک داشته باشد، نداریم، خاطرنشان کرد: نقطه عطف همه مسائل علمی حتی در آمریکا حول مسائل نظامی است و باید تلاش کنیم که این مسائل را در کشور نهادینه کنیم که این امر توسط دانشگاهها امکانپذیر است.
فدوی با بیان اینکه ما هماکنون هزاران فروند شناور تندرو داریم که 20 هزار فروند از آنها برای مسائل نظامی درنظر گرفته شده است، اظهار داشت: ما میتوانیم در این عرصه چه در زمینه بدنه شناورها، چه سرعت، موتور و چه سلاح به دستاوردهای بزرگی دست پیدا کنیم.
وی با بیان اینکه یکی از مسائلی که در هیچ کجا وجود ندارد، قایقهای تندروی موشکانداز است، تصریح کرد: ما هماکنون قایقهای تندرویی داریم که در سرعت بالای 60 کیلومتر قابلیت پرتاب موشک دارند.
وی با بیان اینکه عرصه شناروهای تندرو تقریبا عرصه انحصاری ایران است، تاکید کرد: ما اعلام میکنیم کسانی که وارد این عرصه شوند، چه از طرف وزارت دفاع، چه ارتش و چه سپاه، پشتیبانی میشوند؛ البته مراکز علمی و دانشگاهی ما باید وارد این عرصه شوند.
فدوی با بیان اینکه اگر آمریکا وارد جنگ با ایران شود این عرصه یعنی عرصه شناورهای تندرو و مسلح بین ما و آمریکا تعیین تکلیف قطعی خواهد کرد، تصریح کرد: توانمندی آمریکا دریاپایه است و آمریکا برای دستیابی به بخشهای مختلف جهان از راه دریا وارد میشود و نیروی زمینی و هوایی بر روی ناوهایشان قرار دارد.
خبرگزاری فارس: جلسه ابلاغ حکم 13 نفر از عوامل جاسوسی رژیم اشغالگر قدس در شعبه 15 انقلاب به ریاست قاضی صلواتی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار قضایی فارس این متهمان از طریق کانالهای ماهوارهای و تبلیغات کاذب جذب سرویس جاسوسی موساد وابسته به رژیم اشغالگر قدس شده بودند.
متهمان جاسوسی برای رژیم اشغالگر قدس ضمن ملاقات با عوامل آن رژیم و آمریکا با وعدههای پوشالی و با دریافت امکانات و پول در زمینههای مختلف جاسوسی میکردند.
جلسات مختلف و متعدد این متهمان با حضور وکلا و نماینده دادستان و با لحاظ تشریفات قانونی برگزار شد و متهمان از خود دفاع کردند.
پرونده این متهمان منجر به صدور حکم شد و امروز حکم دادگاه به متهمان ابلاغ شد.
این متهمان به نامهای (ع-ر-الف)، (ع-د)، (ع-ر-ق)، (ع-الف-الف)، (ص-د)، (م-ح)، (م-ص)، (الف -د)،(م -ک)، (الف-د-و)، (م-خ-ر)، (خ-ع)، (ک-الف) هستند که با تلاش و مجاهدت شبانه روزی سربازان گمنام امام زمان شناسایی و دستگیر شدند.
خبرگزاری فارس: فیلم «آرگو» به کارگردانی «بن افلک» محصول کمپانی صهیونیستی «برادران وارنر» است که فیلم ضد ایرانی «300» را در کارنامه کاری خود دارد.
به گزارش خبرنگار سینمایی فارس، از یک سال پیش خبرهایی مبنی بر ساخت فیلمی جدید تحت عنوان «آرگو» (سفینه) به کارگردانی «بن افلک» منتشر شد که به دلیل موضوع آن که روایتی تاریخی از واقعه تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در تهران بود، جنجال زیادی به پا کرد و بسیاری منتظرند تا ببیند آنچه که بر پرده میرود مرور گوشهای از تاریخ فراموشناشدنی ایران است یا تحریف این تاریخ؟
فیلم سینمایی آرگو به کارگردانی «بن افلک» |
شاید برای قضاوت درباره این فیلم، بهتر باشد که تا 14 اکتبر صبر کنیم.
فیلم سینمایی «آرگو» درباره وقایع گروگانگیری سال 1979 در کنسولگری ایالات متحده آمریکا در تهران با بازی و کارگردانی «بن افلک» است که پیش از این فیلم «شهر»، نامزد جایزه اسکار، از او به نمایش درآمده است.
صحنههایی از فیلم سینمایی آرگو |
این فیلم در واشنگتن، لسآنجلس، ترکیه (استامبول) جلوی دوربین رفته و بازیگرانی چون «آلن آرکین»، «جان گودمن» و «برایان کرنستون» در آن ایفای نقش کردهاند، البته بازیگران آماتور ایرانی نیز در این فیلم حضور دارند.
صحنههایی از فیلم آرگو |
صحنه مربوط به ورود تونی مندز (با بازی بن افلک) به تهران، یکی از نیروهای انقلابی |
مدتها پیش از شروع ساخت فیلم «آرگو»، دستاندرکاران این فیلم از جمله خود بنافلک، از نزدیک با آژانسهای ویژه برای یافتن بازیگران ایرانی مناسب نقشهای مختلف این فیلم همکاری داشتهاند.
پروسه یافتن بازیگران ایرانی، با تبلیغات وسیع در نشریات و رسانههای فارسی زبان ایرانی لسآنجلس ادامه یافت که در این میان عدهای زیادی نیز برای بازی در این فیلم ابراز علاقه کردند که در نهایت چند نفر ایرانی و عربتبار برای بازی در نقشهای فرعی انتخاب شدند.
«بن افلک» نیز در این فیلم نقش «تونی مندز»، مامور کارکشته سابق سازمان سیا را بازی میکند که ماموریت مییابد که از آمریکا به تهران سفر کند و 6 آمریکایی که توانستهاند در جریان تسخیر سفارت آمریکا توسط دانشجویان خط امام، فرار کنند و در خانه سفیر کانادا در تهران مخفی شوند را از تهران خارج کند.
بنافلک در نقش «تونی مندز» در فیلم «آرگو» |
فیلمنامه «آرگو» بر اساس مقالهای به قلم «جاشوآ بیرمن» با عنوان «چگونه سازمان جاسوسی آمریکا از یک حقه علمی – تخیلی برای نجات آمریکاییها از تهران استفاده کرد که در سال 2007 در نشریه آمریکایی «ویرد» به چاپ رسیده نوشته شده است.
گفته میشود که این فیلمنامه را «کریس تریو» با همکاری «جورج کلونی» نوشته است.
کمپانی برادران وارنر |
«کلونی»، بازیگر هالیوودی برنده اسکاری است که فیلم ضد اسلامی «سیریانا» را در کارنامه کاری خود دارد.
و البته کمپانی سازنده این فیلم، کمپانی صهیونیستی «برادران وارنر» است که فیلم ضدایرانی «300» را با بودجهای کلان در کارنامه کار خود دارد.
کمپانی برادران وارنر در سال 1920 |
این کمپانی یکی از بزرگترین تهیهکنندگان فیلم و برنامههای تلویزیونی جهان است که در سال 1918 توسط مهاجران یهودی لهستانی به آمریکا تأسیس شده و سومین استودیوی فیلمسازی قدیمی آمریکا بعد از پارامونت پیکچرز (1912) و یونیورسال استودیوز (1912) است.
سید حسن نصرالله: می توانیم مناطق مشخصی را در تل آویو هدف قرار دهیم/پایان دوران راحتی صهیونیست ها
سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان با اشاره به اینکه قادر به هدف قرار دادن مناطق و اهداف مشخصی در تل آویو هستیم؛گفت: آن دوران به پایان رسیده که ما تنها از خانه هایمان آواره شویم و صهیونیست هادر خانه هایشان باقی بمانند زمان جاودانی ما و زوال آنها فرا رسیده است.
|
|
وی با تاکید بر اینکه دشمنان در تحقق اهداف خود شکست خوردند؛افزود: سالیان گذشته درخصوص اهداف؛ پیامدها و نتایج این جنگ درموضوعات مختلف سخن گفته ایم و اکنون درخصوص جوانب اجتماعی و روانی وهمچنین بازسازی سخن خواهم گفت. سید حسن نصرالله با اشاره به هدف قرار دادن خانه های مسکونی مردم در جنگ سی و سه روزه گفت: چرا اسراییل در جنگ سی و سه روزه به این همه ویرانی و خرابی روی آورد و چرا تنها به هدف قرار دادن پایگاه های نظامی اکتفا نکرد و حجم وسیعی از خرابی را به وجود آورد چون در نظر اسراییل در لبنان یک محیط مقاوم وجود داشت و باید آن را از میان می برد.
جنگ مردم برای باقی ماندن در سرزمین مادری وی افزود: وقتی که ما انتخاباتی سالم بخواهیم، همگی باید از تحریک دیگران خودداری کنند و ما وقتی جواب تحریک دیگران را نمی دهیم، این امر از سر ضعف نبوده بلکه به فکر کشور هستیم. دبیرکل حزب الله خطاب به مخالفان داخلی مقاومت گفت: اسراییل نتوانست در جنگ روانی مقابل ما بایستد؛ حال شما می خواهید این کار را بکنید؟ ما صرفا می خواهیم که از مقاومتی که امید این امت است، حفاظت کنیم. وی ادامه داد: آنچه که در بیروت در ایار 2008(درگیری های داخلی میان 8 و 14 مارس در لبنان) اتفاق افتاد، مواجهه بین دو طرف بود که دلایل و ابعاد منطقه ای و بین المللی خود را داشت و این حادثه صرفا تعدی یک طایفه بر طایفه ی دیگر، آن گونه که بعضی ادعا می کنند نیست. سید نصرالله گفت: جریان المستقبل 7 ایار را برای انتخابات مجلس به کار می گیرد چرا که این جریان طرحی ملی نداشته بلکه آماده فتنه سنی - شیعی می شود؛ برای اینکه می خواهد که در طایفه اهل سنت به عنوان قطب واحد باشد. وی افزود: در انتخابات 2009، هر اهل سنتی که بر ضد جریان المستقبل بود، به قاتل بودن متهم شد و اموال زیادی بر ضد این افراد هزینه شد اما با این حال آنها توانستند بیش از 35 درصد از آراء اهل تسنن را به خود اختصاص دهند. دبیر کل حزب الله با اشاره به اینکه "ما با فعالیت سیاسی رفتار کرده و با سلاح حکم نمی کنیم"، گفت: ما همه گروه های لبنانی را به مشارکت صحیح و سالم فرا می خوانیم. |
خبرگزاری فارس: عوامل پشت دوربین جدیدترین فیلم سینمایی «مسعود دهنمکی» تکمیل شد.
به گزارش خبرنگار سینمایی فارس، با اضافه شدن «فرشاد گلسفیدی» فیلمبردار، «امیر اسکندری» طراح گریم، «محمود خرسند» صدابردار و «بابک برزویه» عکاس، عوامل پشت دوربین فیلم جدید مسعود دهنمکی تکمیل شد.
پیش از این «مجید میرفخرایی» هم به عنوان طراح صحنه و لباس در فیلم سینمایی «رسوایی» کار خود را آغاز کرده بود.
«الناز شاکردوست» هم اولین بازیگری است که با مسعود دهنمکی برای ایفای نقش در این فیلم قرارداد بسته است.
فیلم سینمایی «رسوایی» مضمونی عرفانی - اجتماعی دارد و موضوع آن الهام گرفته از زندگی یکی از عرفای معاصر است. همچنین فیلمنامه «رسوایی» با مشاوره علمای حوزه علمیه نگاشته شده است.
«رسوایی» به خلاف «اخراجیها» پرسوناژهای محدودی دارد و فضای آن جدی و متکی بر مضمون است.