سفارش تبلیغ
صبا ویژن

فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.
نسخه چاپیارسال به دوستان
فرمانده نیروی دریایی سپاه در دانشگاه شریف خبر داد
انحصار ایران در تولید هزاران شناور تندرو با قابلیت پرتاب موشک

خبرگزاری فارس: فرمانده نیروی دریایی سپاه از انحصار ایران در شناورهای تندرو سخن گفت و خواستار ورود دانشگاه‌ها به این عرصه شد.

خبرگزاری فارس: انحصار ایران در تولید هزاران شناور تندرو با قابلیت پرتاب موشک

 

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، سردار دریادار علی فدوی در افتتاحیه دومین همایش ملی شناورهای تندرو که در دانشگاه صنعتی شریف برگزارشد، با بیان اینکه میزان توجهی که به قایق‌های تندرو می‌شود، با آنچه می‌توانست باشد، فاصله زیادی دارد، گفت: هنوز بخش‌های مجهولی در علم قایق‌های تندرو برای ما باقی مانده است.

فدوی به تفاوت دیدگاه نسبت به قایق‌هایی تندرو در داخل و خارج کشور اشاره کرد و افزود: بسیاری از کشورها در این عرصه حتی ورود هم پیدا نکردند و بعضی مانند آمریکا بعد از مدت کوتاهی از آن خارج شدند.

 

وی اضافه کرد: در دنیا شناور تندرویی که مسلح بوده و درحال حرکت با سرعت‌های بالا توانایی شلیک داشته باشد، تنها در ایران وجود دارد.

فرمانده نیروی دریایی سپاه در همین زمینه یادآور شد: ما از زمان جنگ تاکنون توانسته‌ایم، سرعت شناورهای خود را افزایش دهیم؛ البته این سرعت 2 برابر توانایی نیروهای دریایی دیگر است.

وی با بیان اینکه در زمینه بدنه شناورهای تندرو بهترین بدنه‌ها را در اختیار داریم، اظهار داشت: اینها کافی نیست و بایستی در عرصه‌های علمی به ویژه در دانشگاه‌ها این مساله پیگیری شود.

 

فدوی ادامه داد: ما در زمینه پروانه قایق‌های تندرو با چند دانشگاه همکاری داشتیم که اکنون به نتایج مطلوبی نرسیده‌ایم.

فرمانده نیروی دریایی سپاه با بیان اینکه در هیچ کجای دنیا قایق‌های تندروی زیر 15 و 20 متر که قابلیت پرتاب موشک داشته باشد، نداریم، خاطرنشان کرد: نقطه عطف همه مسائل علمی حتی در آمریکا حول مسائل نظامی است و باید تلاش کنیم که این مسائل را در کشور نهادینه کنیم که این امر توسط دانشگاه‌ها امکان‌پذیر است.

فدوی با بیان اینکه ما هم‌اکنون هزاران فروند شناور تندرو داریم که 20 هزار فروند از آنها برای مسائل نظامی درنظر گرفته شده است، اظهار داشت: ما می‌توانیم در این عرصه چه در زمینه بدنه شناورها، چه سرعت، موتور و چه سلاح به دستاوردهای بزرگی دست پیدا کنیم.

 

وی با بیان اینکه یکی از مسائلی که در هیچ کجا وجود ندارد، قایق‌های تندروی موشک‌انداز است، تصریح کرد: ما هم‌اکنون قایق‌های تندرویی داریم که در سرعت بالای 60 کیلومتر قابلیت پرتاب موشک دارند.

وی با بیان اینکه عرصه شناروهای تندرو تقریبا عرصه انحصاری ایران است، تاکید کرد: ما اعلام می‌کنیم کسانی که وارد این عرصه شوند، چه از طرف وزارت دفاع، چه ارتش و چه سپاه، پشتیبانی می‌شوند؛ البته مراکز علمی و دانشگاهی ما باید وارد این عرصه شوند.

فدوی با بیان اینکه اگر آمریکا وارد جنگ با ایران شود این عرصه یعنی عرصه شناورهای تندرو و مسلح بین ما و آمریکا تعیین تکلیف قطعی خواهد کرد، تصریح کرد: توانمندی آمریکا دریاپایه است و آمریکا برای دستیابی به بخش‌های مختلف جهان از راه دریا وارد می‌شود و نیروی زمینی و هوایی بر روی ناوهایشان قرار دارد.






تاریخ : یکشنبه 91/2/24 | 3:1 عصر | نویسنده : علی | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • ارسلان قاسمی