خبرگزاری فارس: جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به اینکه شهید طهرانی مقدم صهیونیزم را تضعیف میکرد گفت: شما در هر نقطه که تصور کنید در این منطقه نیست که زیر موشکهای الهامیافته از تفکر حاج حسن نباشد.

به گزارش خبرنگار حماسه و مقاومت خبرگزاری فارس، سردار حسین سلامی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم شب خاطره که روز گذشته (جمعه) به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطر شهید حسن طهرانیمقدم برگزار شد، با اشاره به خصوصیات و ویژگیهای این شهید بزرگوار اظهار داشت: کلمه غیرممکن کلمه مقتدری است اما شهید طهرانی مقدم با عمل و همت بلند و اراده عظیمتر از تصور ما بر این باور غلبه کرد و اقتدار کلمه غیرممکن را شکست.
سردار سلامی با بیان اینکه حاج حسن فاتح قلهها و قلبها بود افزود: من 20 سال پیش با سیمای این مرد بزرگ آشنا شدم و تا زمان شهادتش از نزدیک رفتار او را نظاره میکردم. ایشان همیشه در کلامش سخنان طیبه میگفت و با عمل صالحش به این کلمه ارتفاع میداد.
جانشین فرمانده سپاه گفت: شهید طهرانی مقدم زندگی خود را از شخصیت امیرالمومنین (ع) الهام گرفته بود. غرش موشک بخشی از شخصیت قهرمان تکرار ناپذیر حاج حسن را بیان میکند اما چیزی که بیشتر او را توصیف میکند، مانند حضرت علی (ع) پیروزی در جنگها نبود بلکه جنبههای مینیاتوری و لطیف اوست که دست نیافتنیاش میکند.
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به اینکه شهید طهرانی مقدم صهیونیزم را تضعیف میکرد ادامه داد: شما در هر نقطه که تصور کنید در این منطقه نیست که زیر موشکهای الهامیافته از تفکر حاج حسن نباشد. درست است که آمریکا و غرب از موشکهای نامآور این شهید که به غرش در میآید به خود میلرزند اما چیزی که نام شهید طهرانی مقدم را جاودانه کرد این بود که او هرگز از این ابتکار و خلاقیت به نام خود چیزی را ثبت نکرد و گمنامترین و در عین حال موفقترین فرد بود. جالب اینکه خودش میخواست پشت موفقیتها پنهان شود همانطور که تا قبل از شهادت اسمی و عکسی از اایشان نبوذ.
سردار سلامی افزود: هرگاه پروژههای موشکی او شکست می خورد حاج حسن امیدوار میشد. حسن شخصیت متناقضی داشت یعنی برعکس همه که در شکست ناامید میشوند او امیدوار میشد. افعال ماضی برای او بیمعنی بود.
جانشین فرمانده کل سپاه در ادامه با اشاره به کوهنوردی 5 هزار جوان به قله دماوند که توسط شهید طهرانی مقدم صورت گرفته بود بیان داشت: حاج حسن همیشه میخواست از ارتفاع به زمین نگاه کند. او در مکتب امام خمینی (ره) درس میخواند. ابدا ترس در وجودش معنا نداشت.
سردار سلامی با اشاره به اینکه شهید طهرانی مقدم انسان شوخ و سادهای بود اظهار داشت: تهرانی مقدم اجازه نمیداد سادگیاش پشت یک شخصیت رسمی پنهان شود او استاد و اسطوره بود. من شاید با احساس سخن بگویم اما احساساتی حرف نمیزنم.
جانشین فرمانده کل سپاه در پایان با بیان اینکه شهید طهرانی مقدم فوقالعاده جذاب بود و در عین جدی بودن سختکوش گفت: دانشمندانی که شهید طهرانی مقدم پروراند مانند خود گمنام هستند تعداد این افراد زیاد است و در واقع حاج حسن در بین شاگردان خود تکثیر شده است.
خبرگزاری فارس: آیتالله تهرانی با اشاره به راویتی از پیامبر(ص) که ماه رجب را ماه استغفار امّت خود خوانده است، بر ریزش رحمت الهی بر برندگان در این ماه تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله مجتبی تهرانی، گزیدهای از سخنان این استاد اخلاق به مناسبت فرا رسیدن ماه نورانی رجب در پی میآید:
روی عَنِ الباقِرِ (عَلَیهِ السَّلامُ) قال: لجابر الجُعفی، یا جابرَ: «مَن هذَا الَّذی سَأَلَ اللَه تَبارَکَ وَ تَعالی فَلَم یُعطِهِ أَو تَوَکَّلَ عَلَیهِ فَلَم یَکفِهِ أَو وَثِقَ بِهِ فَلَم یُنجِهِ» [بحارالانوار، جلد68، صفحه 138]
ای جابر! چه کسی از خداوند تبارک و تعالی درخواستی کرده و خداوند درخواست و خواهش او را نپذیرفته و به او عطا نکرده است؟ یا اینکه چه کسی به خداوند توکّل و تکیه کرده و خداوند او را کفایت ننموده است؟
شرح
از حضرت باقر (علیهالسلام) روایت شده است که حضرت به جابر جُعفی فرمودند: ای جابِر! چه کسی است که از خداوند در خواست کند و خداوند به او عطا نکند؟!
حضرت می خواهند بفرمایند که چنین چیزی نشدنی است؛ «مَن هذَا الَّذی سَأَلَ اللَه تَبارَکَ وَ تَعالی فَلَم یُعطِهِ»، به تعبیر ما یعنی کسی را به من نشان بده که از خدا در خواست کرده و خدا به او عطا نکرده باشد؟!
«وَ مَن یَتَوَکَّلَ عَلَیهِ فَلَم یَکفِهِ»، نشانم بده ببینم! کیست که کارش را به خدا واگذار کند و خداوند او را کفایت نکرده و کارش را انجام ندهد؟!
«وَ مَن وَثِقَ بِهِ فَلَم یُنجِهِ» نشانم بده ببینم! کیست که اعتماد به خدا کند و تکیه گاهش خدا باشد، امّا خدا او را نجات ندهد و از گرفتاری رهایی نبخشد؟!
در اینجا سه سؤال پشت سر هم مطرح شده است؛ اگر کسی واقعاً از خداوند درخواست کند و غیر او را کارساز نداند، خدا هم عطا میکند، هم کفایت میکند و هم او را نجات می بخشد؛ در این شکّی نیست!
بله! در هر زمانی این طور است؛ امّا در برخی ظرفهای زمانی اجابت تسریع میشود؛ برخی مکانها هم همین طور هستند، مثلاً در مشاهد مشرّفه، مساجد و... زمانها نیز مانند مکانها، در سرعت اجابت مدخلیّت دارند.
یکی از زمانهایی که در بین سال به این مطلب اختصاص دارد، «ماه رجب» است. در روایتی از پیغمبراکرم است که حضرت فرمودند: خداوند، فرشتهای را در آسمان هفتم قرار داده است که: «یُقالُ لَهُ الدّاعی»، اسمش «جارچی» است. «داعی» به معنای جارچی، یعنی کسی که کارش جار زدن است.
وقتی ماه رجب وارد میشود، این فرشته از شب تا به صبح فریاد میزند:
«طُوبی لِلذّکِرین طُوبی لِلطّائِعینَ»، خوشا به حال کسانی را که در این ایّام و شبها به یاد خدا بوده و ذاکر الله تعالی هستند و از او اطاعت میکنند. «وَ یَقُولُ اللهُ تَعالی»، آن ملک میگوید: خداوند شبهای ماه رجب میفرماید: «وَیَقُولُ اللهُ تَعالی اَنَا جَلیسُ مَن جالِسَنی»، من همنشین کسانی هستم که با من همنشین شوند!
«وَ مُطیعُ مَن اَطاعَنی»، این خیلی بالاست! اطاعت میکنم کسانی را که از من اطاعت کنند!
«وَ غافِرُ مَن اَستَغفَرَنی»، می آمرزم کسانی را که از من درخواست غفران و آمرزش نمایند!
«اَلشَّهرُ شَهری وَ اَلعَبدُ عَبدی وَ الرَّحمَة رَحمَتی»، این ماه، ماه من است! بنده، بند? من است! و رحمت، رحمت من!
«مَن دَعانی فی هذَا الشَّهر ِ اَجَبتُهُ»، هر کس در این ماه، مرا بخواند و صدایم بزند، جوابش می گویم!
«وَ مَن سَئَلَنی اَعطَیتُهُ»، اگر کسی از من درخواستی کند به او عطا مینمایم!
«وَ مَن ِ اَستَهدانی هَدَیتُهُ»، اگر کسی از من راهنمایی بخواهد او را راهنمایی میکنم!
این روایت، روایت مفصّلی است. میفرماید: من این ماه را ریسمانی بین خود و بندهام قرار دادهام، «وَ فَمَنِ اعتَصَم َ بِهِ وَصَلَ اِلیَّ»، هر کس این ریسمان را بگیرد، به من می رسد. ماه رجب، ماه خداوند، ماه رحمت خداوند و وسیلهای برای رسیدن به خداوند میباشد.
در روایتی امام صادق(علیهالسلام) از پیغمبر اکرم نقل می فرماید که: ماه رجب، ماه استغفار امّت من است؛ بعد میفرماید: رجب را «اَصبّ» گویند، چون رحمت خدا در این ماه به امّت من زیاد ریزش میکند؛ ماه رجب چنین ماهی است. لذا حضرت فرمودند: زیاد در این ماه بگویید: «اَستَغفُرِ اللهَ وَ اَسئَلُهُ التَّوبَةَ»؛ ایشان برای استغفار دیگر سقف هم نمیگذارند، بلکه میفرمایند: زیاد استغفار کنید و در این ماه از رحمت الهی که بر شما ریزش میکند بهره بگیرید!
خبرگزاری فارس: خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی نوشت توافق ایران با آژانس بینالمللی انرژی اتمی فشارها بر طرف غربی مذاکرات 1+5 را افزایش داد.

به گزارش فارس، خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی توافق ایران با رئیس سازمان انرژی اتمی را اولین گام برای موفقیت ایران در مذاکرات 1+5 عنوان کرد.
این گزارش نوشت ایران از این توافق با سازمان انرژی اتمی به عنوان «اهرمی برای امتیازگیری از غرب بر سر تحریمها» استفاده خواهد کرد.
آسوشیتدپرس در ادامه افزود این اقدام ایران، فشارها بر طرف غربی در مذاکرات 1+5 را افزایش میدهد.
این گزارش، تأکید میکند انتخاب بغداد به عنوان محل مذاکرات، نوعی پیروزی نمادین برای ایران و نمایشی از نفوذ عمیق این کشور در عراق است.
بر اساس این گزارش، ایران از این جهت بغداد را به عنوان محل این نشست تعیین کرد تا وجهه بینالمللی دولت عراق را افزایش دهد.
خبرگزاری فارس: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیهای،فتح خرمشهر را مظهر اقتدار ملی و مولد قدرت بازدارندگی دائمی برای ایران اسلامی و عرصه نمایش ضعف قدرتهای مادی در برابر قدرت ایمان دانست.

به گزارش خبرگزاری فارس ، در بخشی از این بیانیه که به منظور گرامیداشت سوم خرداد ماه سالروز آزادسازی خرمشهر و روز ملی مقاومت صادر شده، آمده است: عملیات پیروزمند بیت المقدس و آزادی خرمشهر در سوم خرداد ماه سال 1361 پیدایش وضعیت نوینی در صحنه سیاسی- نظامی جنگ تحمیلی 8 ساله و تحولات آینده خاورمیانه رقم زد و اسباب اضطراب و نگرانی آمریکا و قدرتهای حامی صدام و رژیم بعثی- صهیونیستی عراق را فراهم کرد.
این بیانیه افزوده است: بی تردید در صورتی که ابرقدرتها و حامیان منطقهای و جهانی صدام پس از آزادسازی خرمشهر، در کنار رژیم حاکم بر عراق قرار نمیگرفتند، روند جنگ در خرداد ماه سال 61 و با فتح خرمشهر و اخراج اشغالگران به پیروزی ملت ایران و شکست ارتش بعثی و بروز تغییرات راهبردی در جغرافیای سیاسی- امنیتی منطقه میانجامید.
این بیانیه با اشاره به اینکه عملیات بیت المقدس و فتح خرمشهر، عرصة نمایش ضعف و ناکارآمدی قدرتهای مادی برابر قدرت ایمان، معنویت و فداکاری بود، تاکید کرده است: مقاومت آگاهانه، مؤمنانه و دلیرانه ملت ایران در 8 سال دفاع مقدس، تجربه سترگ و سرمشق همبستگی ایرانیان غیور در صحنههای رویارویی با تهدیدات بیگانگان و دشمنان فرامنطقهای بوده و یادآوری و بازخوانی آن می تواند قدرت بازدارندگی دفاعی و ظرفیتهای ایمانی و انسانی این سرزمین خدایی را ارتقاء بخشد.
این بیانیه با برشماری عوامل کلیدی و سرنوشت ساز در موفقیت عملیات بیت المقدس و آزاد سازی خرمشهر پس از 578 روز تصریح کرده است: بهرهگیری از اندیشهها و تدابیر راهبردی حضرت امام (ره)، حاکمیت معنویت و روحیه انقلابی در جبههها، تفکر برتر و خلاقیت در طراحی عملیات و بکارگیری رزمندگان و نیل به نقطهای آرمانی از وحدت، هم افزایی و یکپارچگی بین نیروهای ارتش، سپاه، بسیج و جهاد سازندگی، بمثابه ید واحد و یک لشکر مصمم، یکدل و با اراده علیه دشمن، ارتش و ماشین جنگی صدام را در تمامی سطوح استراتژیک، تاکتیک و عملیات غافلگیر ساخت.
این بیانیه با اشاره بر لزوم شناخت زوایای پنهان حماسه بزرگ سوم خرداد و فتح خرمشهر و نقش آن در پیگیری اهداف انقلاب و پیشرفت و بالندگی میهن اسلامی پس از دفاع مقدس ، تصریح کرده است: موقعیت ممتاز و منطقهای و نقش تاثیرگذار فرامنطقهای امروز جمهوری اسلامی ایران به ویژه در عرصه بیداری اسلامی و سلطهگریزی جهانی در حقیقت مرهون مقاومت،پایداری و ازخودگذشتگی رزمندگان اسلام در 8 سال دفاع مقدس به ویژه حماسهآفرینان عملیات تاریخساز بیتالمقدس و فتح خرمشهر میباشد.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پایان با گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل (ره)، شهیدان و حماسه سازان هشت سال دفاع مقدس و تاکید بر آمادگی همه جانبه پاسداران انقلاب و بسیجیان دریادل برای پاسداری از آرمانها و دستاوردهای انقلاب و نظام اسلامی و مقابله با تهدیدات بیگانگان و قدرتهای شیطانی ،آورده است: بی تردید فتح خرمشهر با ابعاد و زوایای خیره کننده و ظرفیت پتانسیل معنوی و ارزشی خود برای همیشه خواهد توانست الگوی ملت ایران و بلکه ملتهای آزادیخواه و حق طلب در عرصه رویارویی با قدرتهای استکباری و سلطهگر قرار گیرد و سربلندی و موفقیت آنان را تضمین نماید.
انتهای پیام/ز